“De finish halen is altijd een bijzonder moment.”

“Elk jaar roept VGGM intern mensen op om mee te doen aan de Roparun. Een estafetteloop van Hamburg of Parijs naar Rotterdam om geld in te zamelen voor mensen met kanker. Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Redenen voor mij om aan te sluiten bij ons Roparun team. Dit jaar fiets ik voor de derde keer mee. Op tweede Pinksterdag worden in alle vroegte alle teams bij de brandweer kazerne in Ede met pannenkoeken onthaalt. Dat is elke keer een enorm feest!”

“Tijdens de estafetteloop fiets je met je teamgenoot mee die hardloopt. Je motiveert, steunt, huilt en lacht met elkaar. Harder dan 11 km per uur fiets je de hele loop niet. Je verlegt je eigen grenzen en kweekt aardig wat zitvlees in de 6 á 7 uur dat je per loopbeurt op de fiets zit. En wanneer je met z’n allen de finish op de Coolsingel in Rotterdam hebt bereikt. Dat is echt een magisch gevoel.”

Ook een bijzonder fietsverhaal? Doe mee met de #IKfiets campagne in aanloop naar het NK Wielrennen in Ede. Verhalen zijn er om doorverteld te worden! Aanmelden kan via info@sportservice-ede.nl